Τρόποι αποστολής

Αποστολές με courier

Οι παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 12kg αποστέλλονται μέσω courier σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με δυνατότητα αντικαταβολής. Ειδικά για τα συμπληρώματα διατροφής αλλά και τα ελαφριά αξεσουάρ γυμναστικής μικρού όγκου, όταν το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 49,00 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Διαφορετικά η χρέωση είναι 2,99 € για όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας, μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση της πορείας της μέσω της Αναζήτησης Αποστολής της ELTA Courier στο https://www.elta-courier.gr/search είτε μέσω της Αναζήτησης Αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής στο https://www.taxydromiki.com/track, πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής στο πεδίο αριθμός φορτωτικής.

Σημαντικό: Οι παραγγελίες που στέλνονται με Γενική Ταχυδρομική και αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές πληρώνονται για την παράδοση τους έως το πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησης. Οποιαδήποτε περαιτέρω επιβάρυνση προκύπτει έως τον χώρο του παραλήπτη επιβαρύνει τον ίδιο.

Ορισμένες παραγγελίες αξεσουάρ γυμναστικής (π.χ. μονόζυγων, stepper, ελαφριών αλτηρών κτλ.) έχουν την δυνατότητα να αποσταλθούν από τις αποθήκες μας μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Οι αντίστοιχες χρεώσεις είναι 4,00 € για παραγγελίες βάρους έως 5kg και 8,00 € για παραγγελίες βάρους έως 10kg. Για παραγγελίες άνω των 150€ και έως 10kg τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν, ενώ για παραγγελίες άνω των 100€ και έως 5kg τα έξοδα αποστολής είναι επίσης δωρεάν. Οι παραγγελίες μεγάλου βάρους αποστέλλονται μέχρι το πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησης της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής. Ορισμένες παραγγελίες άνω των 10kg έχουν την δυνατότητα να αποσταλθούν μέσω κούριερ με χρέωση 8,00 € και χρέωση 0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Στις παραπάνω χρεώσεις και προσφορές εξαιρούνται οι παραγγελίες προϊόντων μεγάλου βάρους (αλτηρών, οργάνων γυμναστικής κτλ.) οι οποίες υπόκεινται σε ξεχωριστό καθεστώς αποστολής και χρέωσης. Συγκεκριμένα για παραγγελίες ποσού έως 150,00€ η χρέωση εντός Αττικής είναι 6,00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 150,00€, η χρέωση είναι δωρεάν. Σημειώνεται ότι για παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά εκτός των ευρύτερων ορίων πόλεως ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με μία μικρή χιλιομετρική επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε.

Όλες οι παραδόσεις εντός λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιούνται επί πεζοδρομίου είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας είτε με δικά μας μέσα, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. 

Οι παραδόσεις προς επαρχιακές πόλεις αφορούν την παράδοση στις αποθήκες των πρακτορείων μεταφορών οι οποίες πραγματοποιούν δρομολόγια έως την πόλη σας. Για παραγγελίες άνω των 150,00 € προσφέρουμε δωρεάν την παράδοση έως την αποθήκη της συνεργαζόμενης μεταφορικής. Οποιοδήποτε επιπλέον κόστος προκύπτει για την παράδοση της παραγγελίας  στον χώρο σας επιβαρύνει εσάς.

Όλα τα δέματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία αποστέλλονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για φθορές ή αλλοιώσεις του τελικού προϊόντος. Ο πελάτης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνει δέμα από τη μεταφορική το οποίο έχει εμφανείς εξωτερικές φθορές λόγω της μεταφοράς.